FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PROVOCACIÓN (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Provocación

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 824

Provocación

HD
Provocación gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( BO ) · +16 · Drama, Actie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Provocación"?

Provocación online kijken - Nick, die is getrouwd met Amanda ; zal een vrijgezellenfeest, waar hij ontmoet een sexy striptease, dat is niets minder dan de minnaar van zijn baas, een man die aan het witwassen van geld te organiseren. Nick bedriegt zijn verloofde. Wanneer de hoofdpersoon is het punt om te accepteren als zijn vrouw Amanda, ze valt flauw en raakt zijn hoofd op een van de trappen van het altaar en verliest zijn geheugen. U kunt Provocación kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Provocación (2010)

Cast: Nelson Serrano, Vivian Colombo, Vivian Justiniano, Julio Kempff, Marcelo Santillán, Jorge Gil Pereira, Elías Serrano, Raquel de Telchi en Geraldine Domínguez.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Elías Serrano.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie

2010

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Bolivia Bolivia

Ads
SCREENWRITER Provocación

Nelson Serrano.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Juan José Arce.

FILM KIJKEN Provocación

Provocación on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Provocación heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Provocación (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Provocación met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Bolivia, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Elías Serrano. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.