Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

POMS (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Poms

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Poms

HD
Poms gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2161 stemmen
Engels · 2019 ( GB-US ) · +13 · Komedie, Drama · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Poms"?

Poms online kijken - De gepensioneerde Martha trommelt haar buren en vriendinnen uit om een cheerleadersteam te vormen. Ze willen aan iedereen bewijzen dat er op deze sport geen leeftijd staat. Wanneer ze jongere vrouwen aan het werk zien komen de dames evenwel tot de ontdekking dat het cheerleaden doorheen de jaren niet hetzelfde is gebleven. U kunt Poms kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Poms (2019)

Cast: Diane Keaton, Jacki Weaver, Celia Weston, Alisha Boe, Charlie Tahan, Rhea Perlman, Phyllis Somerville, Pam Grier, Patricia French, Ginny MacColl, Carol Sutton, Bruce McGill, Alexandra Ficken, David Maldonado en Karen Beyer.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Zara Hayes.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2019

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, US US

Ads
SCREENWRITER Poms

Zara Hayes en Shane Atkinson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tim Orr.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Poms

Muziek gecomponeerd door Deborah Lurie.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Entertainment One, Rose Pictures, Mad As Birds en Sierra / Affinity.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Poms

Geproduceerd door Russell Harper, Rose Ganguzza, Nicole Ihasz, Robert Clarke, Celyn Jones, Andy Evans, Cathleen Ihasz, Will Greenfield, Paul Baker en Adam Fogelson.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door STX Entertainment, Roadshow Film Distributors (NZ) Ltd., Entertainment One, NOS Audiovisuais, Remain In Light, ACME, Mis. Label, Diamond Films, Roadshow Films en Freeman Film.

FILM KIJKEN Poms

Poms streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Poms heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Poms (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Poms met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK en US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Zara Hayes. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2161 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ten Pound Poms2007EngelsTen Pound Poms
Poms: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!