FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PLANEAT (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2010

Planeat

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Planeat

HD
Planeat gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 61 stemmen
Engels · 2010 ( GB-US ) · AL · Documentaire, Biografische · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Planeat"?

Planeat online kijken - Met een goede prestatie van T. Colin Campbell y Yvonne O'Grady, deze film geregisseerd door Shelley Lee Davies en Or Shlomi werd in première in de bioscoop in 2010. Deze film komt uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. U kunt Planeat kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Planeat (2010)

Cast: T. Colin Campbell en Yvonne O'Grady.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Shelley Lee Davies en Or Shlomi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire, Biografische

2010

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, US US

Ads
FILM KIJKEN Planeat

Planeat on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Planeat heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Planeat (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Planeat met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK en US, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Shelley Lee Davies en Or Shlomi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 61 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Planeat: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.