Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PLAMYA (1974) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1974

Plamya

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Plamya

HD
Plamya gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Russisch · 1974 ( BY-SU ) · AL · Oorlog · 149 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Plamya"?

Plamya online kijken - Film 1974. U kunt Plamya kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Russisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1974. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Plamya (1974)

Cast: Yuriy Kayurov, Leonid Nevedomsky, Mikhail Gluzskiy, Vladimir Kozel, Evgeniy Shutov, Vitali Bazin, Andro Kobaladze, Nikolay Eryomenko, Valeri Karen, Vytautas Kancleris, Rolandas Butkyavichus en Vladimir Ivashov.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Vitaliy Chetverikov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Oorlog

1974

149 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Wit-Rusland Wit-Rusland,

Ads
SCREENWRITER Plamya

Fyodor Konev.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Belarusfilm.

FILM KIJKEN Plamya

Plamya streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Plamya heeft een geschatte lengte van 149 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Russisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Plamya (1974)
Ads

Samengevat, de compleet film Plamya met originele screenplay in Russisch, geproduceerd in Wit-Rusland en , en gepresenteerd in theaters in 1974, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Vitaliy Chetverikov. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Plamya: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!