Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PERSECUTED (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Persecuted

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Persecuted

HD
Persecuted gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1460 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · +13 · Actie, Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Persecuted"?

Persecuted online kijken - De nationaal bekende evangelist John Luther is het laatste obstakel op de weg van ingrijpende religieuze hervormingen in de Verenigde Staten. Wanneer een Amerikaanse senator samen met zijn achterban Luther ontvoert en hem beschuldigt van de moord op een onschuldig tienermeisje, wordt een tijdperk van ongeziene vervolgingen in gang gezet. U kunt Persecuted kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Persecuted (2014)

Cast: James Remar, Dean Stockwell, Raoul Max Trujillo, Bruce Davison, Fred Dalton Thompson, Forrest Fyre, Amy Baklini, Tabatha Shaun, John Christian Love, Augusta Allen-Jones, Matthew Page, Debrianna Mansini, Mark Sivertsen, David House en Lauren Poole.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daniel Lusko.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Drama

2014

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Persecuted

Daniel Lusko.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Richard J. Vialet.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Persecuted

Muziek gecomponeerd door Chris Ridenhour.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Indieproduction, One Media en Vocal Yokels.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Persecuted

Geproduceerd door Daniel Lusko, Brian Buckley, Tom Sanders, Glenn Wagner, Christian Ostergaard, Gray Frederickson, Brian Patrick Buckley, James R. Higgins, Brad Stine en Jerry D. Simmons.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Sony Pictures Home Entertainment, Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA), RTL Entertainment, One Media, Millennium Entertainment en Alchemy.

FILM KIJKEN Persecuted

Persecuted streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Persecuted heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Persecuted (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Persecuted met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daniel Lusko. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1460 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Persecuted2014EngelsPersecuted
Persecuted: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!