FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PEREJILES (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Perejiles

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Perejiles

HD
Perejiles gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2008 ( UY ) · AL · Documentaire · 68 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Perejiles"?

Perejiles online kijken - In het kader van de Uruguayaanse pers is er een groep mensen genaamd Peterselie? die meestal te wonen lanceringen, inhuldigingen en allerlei evenementen om banketten en lunches er aangeboden te genieten. Onder? Vermeende patent journalisten? Zijn aanwezigheid onopgemerkt blijft door de meeste die deze gebeurtenissen, behalve voor pers teams bestaande uit journalisten, cameramensen en drivers / assistenten, die duidelijk te herkennen bij te wonen en bestaat in de meeste voelen zich afgewezen. U kunt Perejiles kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Perejiles (2008)

Cast: Documentary, Carlos Zitta, Pablo Vera, Angel Troche, Fernanda Cabrera en Leonardo Galante.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Federico "Biyu" Gonzalez.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2008

68 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Uruguay Uruguay

Ads
SCREENWRITER Perejiles

Federico "Biyu" Gonzalez.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Buen Cine Producciones.

FILM KIJKEN Perejiles

Perejiles on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Perejiles heeft een geschatte lengte van 68 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Perejiles (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Perejiles met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Uruguay, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Federico "Biyu" Gonzalez. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.