FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PÉGASE (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Pégase

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 876

Pégase

HD
Pégase gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Arabisch · 2010 ( MA ) · +16 · Drama · 104 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pégase"?

Pégase online kijken - Zineb is een psychiater die lijdt emotionele uitputting en je probeert te Rihana, een jonge zwangere vrouw om getraumatiseerde straat onsamenhangende zinnen brabbelen over gevonden? The Lord of the Horse ?. Een flashback neemt ons mee terug naar de kindertijd Rihana, waarin zijn autoritaire vader, de ruiter heersende clan, opgeleid als de zoon die hij nodig had om zijn lijn voort te zetten. Gevangen in zijn waanideeën over die tijd, Rihana valt voor een vrouw met het vergrendelen van het begin van een leven. Rihana's verhaal wordt al snel ontwaken bepaalde onderdrukte gedachten in het achterhoofd getroffen Zineb, wiens perceptie van de werkelijkheid wordt verward met obsessieve angsten en waanideeën van afwijzingen. U kunt Pégase kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pégase (2010)

Cast: Majdoline Drissi, Anas El Baz, Majdouline Idrissi, Saadia Ladib, Nadia Niazi en Driss Roukhe.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mohamed Mouftakir.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

104 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Marokko Marokko

Ads
SCREENWRITER Pégase

Mohamed Mouftakir.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Xavier Castro.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Pégase

Muziek gecomponeerd door Wolfgang Funk.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dreamaker Productions.

FILM KIJKEN Pégase

Pégase on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pégase heeft een geschatte lengte van 104 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Arabisch in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pégase (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Pégase met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Marokko, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mohamed Mouftakir. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.