FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PARQUE VÍA (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Parque vía

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.117

Parque vía

HD
Parque vía gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 263 stemmen
Spaans · 2008 ( MX ) · +16 · Drama · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Parque vía"?

Parque vía online kijken - Beto is huisbewaarder van een huis in Mexico- Stad is leeg voor meerdere jaren en die gebruikt om te werken als kelner. De eenzaamheid van de laatste tien jaar, zodat de routine en eentonigheid van hun werk, hebben hem meer iedere dag maakte opgesloten in een leven dat de meeste het gevoel verstikt, maar het geeft je de veiligheid en stabiliteit niet ontdekt in de buitenste planeet bedreigd. Zozeer zelfs dat het een pathologische angst voor deze wereld waarin slechts betrekking heeft op twee mensen heeft ontwikkeld: de vrouw des huizes, die een diepe waardering en respect, zodat die zich vertaalt in onvoorwaardelijke gehoorzaamheid, en Lupe heeft, vriend, vertrouweling en minnaar. Het nieuws van de aanstaande verkoop van het huis kijkt uit op een dilemma Beto trek er op uit en leven of zoeken in hun opsluiting te blijven. U kunt Parque vía kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Parque vía (2008)

Cast: Nolberto Coria, Nancy Orozco, Tesalia Huerta, Celina Altamirano, Oscar Daniel Cabrera, Ericka Castillo, Liliana Judith Cortés, Gerardo Cuevas, José Luis Córdova, Eduardo de la Vega, Susana Del Leon, Federico Flores en José Antonio Fuentes.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Enrique Rivero.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2008

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Parque vía

Enrique Rivero.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Arnau Valls Colomer.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Parque vía

Muziek gecomponeerd door Alejandro de Icaza.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Estudios Churubusco Azteca S.A. en Una Comunión.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Parque vía

Geproduceerd door Paola Herrera en Enrique Rivero.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Interior13 Cine, Filmmuseum Distributie, Wanda Distribución Cinematográfica de Films S.A., ASC Distribution, Cathay-Keris Films en Film1 Sundance Channel.

FILM KIJKEN Parque vía

Parque vía on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Parque vía heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Parque vía (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Parque vía met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Enrique Rivero. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 263 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Fátima y el Parque de la Fraternidad2015SpaansFátima y el Parque de la Fraternidad
Jurassic Park 42015EngelsJurassic World
Parque Lenin2014SpaansParque Lenin
The Girl in the Park2007EngelsThe Girl in the Park
Mujeres en el parque2006SpaansMujeres en el parque
Parque vía: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!