FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PARKED (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Parked

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.144

Parked

HD
Parked gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1316 stemmen
Engels · 2010 ( IE ) · AL · Drama · 94 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Parked"?

Parked online kijken - Fred leeft een rustig, afgelegen leven in zijn auto, alle hoop op verbetering van hun situatie hebben verloren. Dit alles verandert wanneer hij slaat tot een onwaarschijnlijke vriendschap met Cathal, een junkie voor 21 jaar met een positieve houding, die raakt zijn buurman. Het delen van het lachen en ook slechte tijden, Fred en Cathal vinden de eenvoudige, gratis genoegens van het leven. U kunt Parked kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Parked (2010)

Cast: Martin Lucey, Colm Meaney, Michael McElhatton, Colin Morgan, Mark Butler, Milka Ahlroth, Aoife Maloney, Tatiana Ouliankina, Diarmuid Noyes en Stuart Graham.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Darragh Byrne.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

94 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ierland Ierland

Ads
SCREENWRITER Parked

Ciaran Creagh.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

John Conroy.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Parked

Muziek gecomponeerd door Niall Byrne.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Radio Telefís Éireann (RTÉ), Bórd Scannán na hÉireann, Suomen Elokuvasäätiö, Helsinki Filmi Oy en Ripple World Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Parked

Geproduceerd door AnneMarie Naughton, Aleksi Bardy, Jacqueline Kerrin, Dominic Wright en Annika Sucksdorff.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door UPLINK Company, Lighthouse Home Entertainment, Sandrew Metronome Distribution, Cinemax, Homescreen, Dualfilm Verleih, Olive Films, Element Pictures Distribution, Film1 en Amstelfilm.

FILM KIJKEN Parked

Parked on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Parked heeft een geschatte lengte van 94 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Parked (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Parked met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Ierland, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Darragh Byrne. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1316 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Parked: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!