FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PARIS IS BURNING (1990) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1990

Paris Is Burning

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 3.744

Paris Is Burning

HD
Paris Is Burning gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 2848 stemmen
Engels · 1990 ( US ) · +16 · Documentaire · 71 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Paris Is Burning"?

Paris Is Burning online kijken - Het stuk onderzoekt cinematográgica "Houses" van de wijk Harlem van New York in de late jaren "80. Een" Huis' is een vereniging van homo's en travestieten, die is gevormd straatbende. De "huizen" worden gevormd door een "moeder" of moeder en en de "kinderen", kinderen, de rol van de moeder is om over de maatschappij en adviseren en zoeken naar hun leden. Danst de "Balls" worden georganiseerd door de "Huizen" in het "Feestzalen" dat een club te ontmoeten en te concurreren geworden. " Paris is burning " weerspiegelt het verschijnsel "ballen" in 1987-1989 als het heeft de aandacht getrokken van de media en de culturele industrieën waargenomen voordelen van wat is de nieuwe mode plotseling. U kunt Paris Is Burning kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 1990. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Paris Is Burning (1990)

Cast: André Christian, Dorian Corey, Paris Duprée, David The Father Xtravaganza, Eileen Ford, Junior Labeija, Pepper LaBeija, Sandy Ninja, Willi Ninja, Avis Pendavis, Freddie Pendavis, Kim Pendavis, Sol Pendavis, Stevie Saint Laurent en Octavia St. Laurent.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jennie Livingston.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

1990

71 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Paul Gibson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door New York Foundation for the Arts, National Endowment for the Arts, The, New York State Council on the Arts, Art Matters Inc., Prestige, Miramax, Paul Robeson Fund, The, The Jerome Foundation, Edelman Family Fund en Off White Productions Inc..

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Paris Is Burning

Geproduceerd door Meg McLagan, Nigel Finch, Barry Swimar, Richard Dooley, Madison D. Lacy, Claire Goodman en Jennie Livingston.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door ICA, Alliance Atlantis Video, Miramax, Academy Entertainment en Off White Productions Inc..

FILM KIJKEN Paris Is Burning

Paris Is Burning on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Paris Is Burning heeft een geschatte lengte van 71 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Paris Is Burning (1990)
Ads

Samengevat, de compleet film Paris Is Burning met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1990, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jennie Livingston. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 2848 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Burning Bodhi2015EngelsBurning Bodhi
Burning Hearts2015ZweedseBurning Hearts
Lejos de Paris2015SpaansLejos de Paris
Out of the Burning Blue2015EngelsOut of the Burning Blue
Puerto Ricans in Paris2015EngelsPuerto Ricans in Paris
Paris Is Burning: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!