Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PAPI CUANTO VALE TU TIEMPO (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Papi Cuanto Vale tu Tiempo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.041

Papi Cuanto Vale tu Tiempo

HD
Papi Cuanto Vale tu Tiempo gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Spaans · 2013 ( MX ) · AL · Actie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Papi Cuanto Vale tu Tiempo"?

Papi Cuanto Vale tu Tiempo online kijken - Een man heeft geen tijd voor zijn vrouw, kinderen zelfs niet voor God. De Duivel staat om de hoek te wachten op zijn volgende slachtoffers. Als je niet waardeert wat God je gegeven heeft, dan kan het je gemakkelijk afgenomen worden. Dit is wat acteur Tony Quintero overkwam, gebaseerd op ware gebeurtenissen. U kunt Papi Cuanto Vale tu Tiempo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Papi Cuanto Vale tu Tiempo (2013)

Cast: Estrella Almada Cervantes, Soledad Castaneda, Maria Alexandra, Daniel Beltran, Ruby Corona, Eliseo Flores, Cony Garcia, Amador Granados, Amado Hinojosa, Javier Lara, Rick Lee, Tony Quintero, Manuel Quistiano, Noe Rivera en Lucas Sanchez.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Alonso O. Lara.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
FILM KIJKEN Papi Cuanto Vale tu Tiempo

Papi Cuanto Vale tu Tiempo streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Papi Cuanto Vale tu Tiempo heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Papi Cuanto Vale tu Tiempo (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Papi Cuanto Vale tu Tiempo met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Alonso O. Lara. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Quanto Vale Ou É Por Quilo?2005PortugeesQuanto Vale Ou É Por Quilo?
Voyage of Time2016EngelsVoyage of Time
Cooking Cats2015DuitsCooking Cats
Dark Vale2018EngelsDark Vale
Godfrey2015EngelsGodfrey
Papi Cuanto Vale tu Tiempo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!