Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PAPI CHULO (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Papi Chulo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.023

Papi Chulo

HD
Papi Chulo gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 527 stemmen
Engels · 2018 ( IE ) · +16 · Komedie, Drama · 98 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Papi Chulo"?

Papi Chulo online kijken - Sean is een weerman uit Los Angeles met een gebroken hart. Tijdens een live uitzending waarbij hij een hittegolf aankondigt breekt hij. Het station staat erop dat hij een sabbatical neemt en zijn vrienden sporen hem aan om iemand te vinden om mee te praten, maar Sean kiest ervoor om zijn huis op te knappen. Uit een groep mannen die werk zoeken, huurt Sean Ernesto in om zijn dak te schilderen. Hun aanvankelijk eenvoudige zakelijke regeling strekt zich snel uit tot wandelexcursies en boottochten waarbij Sean tegen Ernesto alles over zichzelf vertelt, ondanks het feit dat de twee geen gemeenschappelijke taal delen. Sterker nog, deze welgestelde, blanke, gay-celebrity en deze Mexicaanse vader uit de arbeidersklasse met vijf kinderen, lijken helemaal niet veel gemeen te hebben. U kunt Papi Chulo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Papi Chulo (2018)

Cast: Matt Bomer, Alejandro Patiño, Elena Campbell-Martinez, Wendi McLendon-Covey, Michael Shepperd, Tommie Earl Jenkins, Shaughn Buchholz, Tom Beyer, Irene White, Caitlin Kimball, Marisa Szczepan, Brandon Kyle Goodman, Blaine Swen, Martin Morales en Nick Bush.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door John Butler.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2018

98 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ierland Ierland

Ads
SCREENWRITER Papi Chulo

John Butler.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Cathal Watters.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Papi Chulo

Muziek gecomponeerd door John McPhillips.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Head Gear Films, Treasure Entertainment en Metrol Technology.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Papi Chulo

Geproduceerd door Hilary Davis, Jo Henriquez, Chris Abernathy, Dearbhla Regan, Rebecca O'Flanagan, Stephen Kelliher, Tom Harberd, Phil Hunt, Compton Ross en Robert Walpole.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Blue Fox Entertainment, Front Row Filmed Entertainment, Bankside Films en Pacific Northwest Pictures.

FILM KIJKEN Papi Chulo

Papi Chulo streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Papi Chulo heeft een geschatte lengte van 98 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Papi Chulo (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Papi Chulo met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Ierland, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van John Butler. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 527 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Papi's Promise2014EngelsPapi's Promise
Tio Papi2013EngelsTio Papi
El sendero del chulo2007SpaansEl sendero del chulo
Papi, cómprame un Kalashnikov2007SpaansPapi, cómprame un Kalashnikov
Chasing Papi2003DuitsChasing Papi
Papi Chulo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!