FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PANORAMA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Panorama

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.555

Panorama

HD
Panorama gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 145 stemmen
Engels · 2013 ( MX ) · +13 · Drama · 80 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Panorama"?

Panorama online kijken - Moe van de grote stad, Javier gaat naar zijn tante Ofelia, die blijven in hun oude familieboerderij, gedwongen te werken als arbeider voor Argentijnse voorman die zijn liefde voor polo en zijn vrouw, een aantrekkelijke Griekse deelt. De excentrieke tante leeft geïsoleerd van de wereld door de radicale linkse ideeën variërend Javier verspreiden tijdens uw verblijf. Een frivole jeugd partij eindigt in te veel voor hem en zijn nieuwe landelijke leven komt een einde dankzij de aantrekkingskracht van de gespannen politieke klimaat van de stad in zich heeft. U kunt Panorama kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Movie City, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Panorama (2013)

Cast: Carlos Clausell, Josie Agnesi, Mirtó Strampi, Don Pedro López, Ofelia Medina, Ezequiel Ayarza en Javier Solórzano de la Torre.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Juan Patricio Riveroll.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

80 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Mexico Mexico

Ads
SCREENWRITER Panorama

Juan Patricio Riveroll.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Adrián Burns en Roberto Macías.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Panorama

Muziek gecomponeerd door Francisco Azpiri.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Arte 7 en La Tienda de la Imagen.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Panorama

Geproduceerd door Chris Oxley, Mark Thompson, Tom Giles, Peter Horrocks, Lorraine Heggessey, Francesca Kirby-Green, Tom Bower, Peter Ceresole, John Penycate, Michael Peacock, Steve Hewlett, Kenneth Lamb, Sam Collyns, Rex Moorfoot, Mike Dutfield en Jane Drabble.

FILM KIJKEN Panorama

Panorama on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Panorama heeft een geschatte lengte van 80 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Movie City op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Panorama (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Panorama met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Mexico, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Juan Patricio Riveroll. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 145 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A View to a Kill1985EngelsA View to a Kill
Panorama: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!