FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PANCAKES (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Pancakes

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 527

Pancakes

HD
Pancakes gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Japanse · 2014 ( US ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Pancakes"?

Pancakes online kijken - Met de film richting van Yasu Shibuya, Jai West komt de cast van deze film van de VS, met een script in het Japans, waarvan de presentatie aan het publiek was gepland voor 2014. U kunt Pancakes kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Pancakes (2014)

Cast: Jai West, Asami Imajuku, Dante Carver, Sei Ashina, Aki Kawamura, Emi Matsushima, Nako Mizusawa, Yuri Nakamura, Mai Nishida, Kyôko Ochiai, Yoshinori Okada, Natsuki Okamoto, Tetsuji Tamayama en Naomi Yamaguchi.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yasu Shibuya.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Pancakes

Yasu Shibuya.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Yoshiro Osaka en Ryo Murakami.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Booster Project, Preferred Content en Circle Forty Four Production.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Pancakes

Geproduceerd door Shinji Fukushima, Dean Whiteside, Chikako Nakabayashi, Mayu Iwao, Eiji Yoshimaru, Kevin Iwashina, Kimio Miyata, Abby Davis, Yoshiro Osaka, Dante Carver, Shane Smith, Yasu Shibuya, Jeffrey Rowe en Kenneth Pechter.

FILM KIJKEN Pancakes

Pancakes on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Pancakes heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Japanse in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Pancakes (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Pancakes met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yasu Shibuya. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Pancakes: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!