Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

PANCA DELIMA (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Panca Delima

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Panca delima

HD
Panca Delima gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 14 stemmen
Maleis · 1957 ( SG ) · AL · Fantasy, Romantische · 104 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Panca Delima"?

Panca Delima online kijken - Het verhaal gaat over een jonge prins, Suria Kencana genaamd, die door zijn stiefmoeder vervloekt werd en in een cobra veranderde. Als gevolg daarvan werd hij overdag slang en 's nachts mens. De magische betovering kan alleen verbroken worden door een ketting, Panca Delima, die gedragen wordt door een goedhartig meisje, Teratai genaamd. Teratai heeft twee andere slechte en hebzuchtige zussen. Een van hen werd gedood toen ze te gulzig was in het plukken van het bladgoud van de magische boom. De andere was jaloers toen Suria Kencana voor Teratai viel. Ze stal de magische ketting en verbond zich met Suria's stiefmoeder, in de hoop een grote beloning van haar te krijgen. Is het Teratai en Suria gelukt de vloek te verbreken?. U kunt Panca Delima kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Maleis. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Panca Delima (1957)

Cast: Jins Shamsuddin, Hashimah Yon, Udo Omar, Haji Mahadi, Aini Hayati, R. Suriani, R. Juminah, Shariff Dol, Kemat Hassan, Ali Fiji, Mohd Rafee, P. Ramlee, S. Shamsuddin en Omar Suwita.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door P. Ramlee.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Fantasy, Romantische

1957

104 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Singapore Singapore

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Malay Film Productions Ltd..

FILM KIJKEN Panca Delima

Panca Delima streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Panca delima heeft een geschatte lengte van 104 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Maleis in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Panca Delima (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Panca Delima met originele screenplay in Maleis, geproduceerd in Singapore, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van P. Ramlee. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 14 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Panca delima: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!