Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OTHERHOOD (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Otherhood

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Otherhood

HD
Otherhood gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6947 stemmen
Engels · 2019 ( US-GB ) · +16 · Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Otherhood"?

Otherhood online kijken - Carol, Gillian en Helen zijn reeds lang met elkaar bevriend en hebben kinderen die intussen op zichzelf wonen. Nadat ze zich op Moederdag door hun volwassen zonen verwaarloosd voelen besluiten de vrouwen naar New York te rijden om de banden met hen weer aan te halen. U kunt Otherhood kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Netflix, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Otherhood (2019)

Cast: Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman, Jake Hoffman, Jake Lacy, Sinqua Walls, Heidi Gardner, Stephen Kunken, Damian Young, Afton Williamson, Frank De Julio, Becki Newton, Mario Cantone, Emily Tremaine en Molly Bernard.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Cindy Chupack.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2019

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, UK UK

Ads
SCREENWRITER Otherhood

Cindy Chupack, Mark Andrus en William Sutcliffe.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Declan Quinn.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Otherhood

Muziek gecomponeerd door Marcelo Zarvos.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Otherhood

Geproduceerd door Angela Bassett, Felicity Huffman, Rachael Horovitz, Katie Mustard, Jason Babiszewski, Patricia Arquette, Patrick Raymond, Will Raynor, Jason Michael Berman en Quinn Haberman.

FILM KIJKEN Otherhood

Otherhood streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Otherhood heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Otherhood (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Otherhood met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en UK, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Cindy Chupack. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6947 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Otherhood: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!