Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OSCEOLA (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

Osceola

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

Osceola

HD
Osceola gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 192 stemmen
Duits · 1971 ( BG-XG-CU ) · AL · Drama · 109 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Osceola"?

Osceola online kijken - Florida, 1830 - Van alle inheemse indianenstammen in het oosten hebben alleen de Seminoles zich verzet tegen hun overplaatsing naar reservaten. Nadat ze zich hadden teruggetrokken in Florida, leidden ze een eenvoudig tuinbouwbestaan. Maar blanke plantage-eigenaren, boos over het toenemend aantal zwarte slaven dat naar de bescherming van de Seminole vluchtte, willen hun land inpikken. Vooral plantage-eigenaar Raynes heeft het leger ervan overtuigd de Seminoles uit te roeien. Zijn rivaal Moore, een zagerij-eigenaar uit het noorden die een vrouw van een Seminole heeft, is tegen slavernij en acht die onrendabel. Opperhoofd Osceola ziet het gevaar aankomen; hij probeert de blanken niet te provoceren, maar kan de oorlog die in 1835 uitbreekt niet voorkomen. U kunt Osceola kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Osceola (1971)

Cast: Gojko Mitic, Horst Schulze, Iurie Darie, Karin Ugowski, Kati Bus, Pepa Nikolova, Iskra Radeva, Aubrey Pankey, William Aniche, Boubacar Touré, Josef Quartey, Almamy Soumaré, Gerry Wolff, Monika Woytowicz en Kurt Kachlicki.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Konrad Petzold.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1971

109 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Bulgarije Bulgarije, , Cuba Cuba

Ads
SCREENWRITER Osceola

Hans-Joachim Wallstein, Günter Karl en Walter Püschel.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Hans Heinrich.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Osceola

Muziek gecomponeerd door Wilhelm Neef.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Instituto Cubano del Arte e Industrias Cinematográficos (ICAIC), Deutsche Film (DEFA) en Kino-Zentrum.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door VEB Progress Film-Vertrieb, Icestorm Entertainment en EuroVideo.

FILM KIJKEN Osceola

Osceola streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Osceola heeft een geschatte lengte van 109 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Osceola (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film Osceola met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Bulgarije, en Cuba, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Konrad Petzold. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 192 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Osceola: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!