FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ORORA GONGJU (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Orora gongju

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.178

Orora gongju

HD
Orora gongju gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 848 stemmen
Koreaans · 2005 ( KR ) · +16 · Drama, Crimnal · 106 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Orora gongju"?

Orora gongju online kijken - Een vrouw is gedood in een enorm pakhuis. Niemand denkt dat de misdaden zal echter ook aan de andere kant twee dagen later is er een ander slachtoffer. Een vrouw wordt verstikt en het enige bewijs op de plaats van de moord is een sticker met een stripfiguur, " Doornroosje ". Een veteraan detective wordt verdacht van een mooie tiener meisje genaamd jung Jung zon maar niet aan iemand, zelfs niet zijn kameraad, die zijn ex-vrouw Jung. De moorden voort te zetten en de rode " Princess Aurora " ligt naast alle lichamen. U kunt Orora gongju kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Orora gongju (2005)

Cast: Jeong-hwa Eom, Seong-kun Mun, Oh-jung Kwon, Jong-won Choi, Hyeon-yeong, Yong-geon Kim, Ik-tae Kim, Hyo-jun Park, Hyeong-seong Jang, Seong-bin Park, Ji-su Lee, Ye-jin Choi, Dae-yeon Lee, Pal-yeong Park, Man-shik Jeong en Jeong-yong Lee.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Bang Eun-jin.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2005

106 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER Orora gongju

Bang Eun-jin en Seo Min-hui.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Yeong-hwan Choi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Orora gongju

Muziek gecomponeerd door Jae-hyeong Jeong.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door CJ Entertainment, East Film en East Film Company.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Orora gongju

Geproduceerd door Jong-woo Nam en Steven Nam.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Twentieth Century Fox Home Entertainment, Aztec International Entertainment, Palisades Tartan, EuropaCorp. Distribution, Cinema Service en Splendid Film.

FILM KIJKEN Orora gongju

Orora gongju on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Orora gongju heeft een geschatte lengte van 106 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Koreaans in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Orora gongju (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Orora gongju met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Bang Eun-jin. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 848 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Orora gongju: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!