Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ONMITSU SHICHISHOKI (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1958

Onmitsu Shichishoki

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Onmitsu Shichishoki

HD
Onmitsu Shichishoki gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Japanse · 1958 ( JP ) · AL · Drama · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Onmitsu Shichishoki"?

Onmitsu Shichishoki online kijken - Beste vrienden Gentaro en Sanpei worden noodlottige vijanden wanneer Sanpei een geheim document steelt dat de identiteit onthult van de gekozen opvolger van de Tokugawa Shogun. Gentaro van de Owari clan gaat op zoek naar het document dat van onschatbare waarde is. U kunt Onmitsu Shichishoki kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Onmitsu Shichishoki (1958)

Cast: Chiyonosuke Azuma, Yumiko Hasegawa, Hibari Misora, Kinnosuke Nakamura, Shunji Sakai, Hiroko Sakuramachi, Kôtarô Satomi, Ryûnosuke Tsukigata, Isao Yamagata en Denjirô Ôkôchi.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sadatsugu Matsuda.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1958

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
FILM KIJKEN Onmitsu Shichishoki

Onmitsu Shichishoki streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Onmitsu Shichishoki heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Onmitsu Shichishoki (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Onmitsu Shichishoki met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sadatsugu Matsuda. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Ani*Kuri15: Onmitsu Hime2008JapanseAni*Kuri15: Onmitsu Hime
Onmitsu dôshin: Ôedo sôsamô1979JapanseOnmitsu dôshin: Ôedo sôsamô
Onmitsu Shichishoki: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!