FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

OMIROS (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Omiros

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Omiros

HD
Omiros gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 371 stemmen
Grieks · 2005 ( GR-TR-AT ) · AL · Drama, Thriller, Crimnal · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Omiros"?

Omiros online kijken - Met de film richting van Constantijn Giannaris, Stathis Papadopoulos het hoofd van de cast van deze film van Griekenland, Turkije en Oostenrijk, met dialogen in het Grieks, met als officiële première is gepland voor 2005. U kunt Omiros kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Omiros (2005)

Cast: Stathis Papadopoulos, Theodora Tzimou, Yannis Stankoglou, Minas Hatzisavvas, Arto Apartian, Marilou Kapa-Valeonti, Konstantina Angelopulou, Antonis Ntourakis, Manolis Afoliano, Rajmonda Bullku, Ndriçim Xhepa, Ersi Malikenzou en Konstadinos Siradakis.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Constantine Giannaris.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller, Crimnal

2005

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland, Turkije Turkije, Oostenrijk Oostenrijk

Ads
SCREENWRITER Omiros

Constantine Giannaris.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Panos Theofanopoulos.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Omiros

Muziek gecomponeerd door Nikos Patrelakis.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door C. Giannaris Films, Greek Film Center, Strada Productions, Sarmasik Sanatlar, SEE Cinema Network, Graal, Alpha TV, Highway Productions en Eurimages Council of Europe.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Omiros

Geproduceerd door Vlassis Stathoulias, Jale Onanc, Yorgos Lykiardopoulos, Lilette Botasi, Baran Seyhan, Constantine Giannaris, Nikos Nikolettos en Panayotis Veremis.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Audio Visual Enterprises en Playtime S.A..

FILM KIJKEN Omiros

Omiros on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Omiros heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Grieks in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Omiros (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Omiros met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, Turkije en Oostenrijk, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Constantine Giannaris. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 371 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Omiros: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!