Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OLLI (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Olli

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Olli

HD
Olli gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Tamil · 2013 ( MY ) · AL · Actie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Olli"?

Olli online kijken - Het verhaal gaat over Vishnu, een geoloog en zijn vrouw, Sumathi, een lerares. Ze zijn al zeven jaar getrouwd maar hebben nog geen kind gekregen. De dingen veranderen als Vishnu valt tijdens zijn werk in een grot. Hij ziet dan een felle lichtstraal. Sinds die dag ervaart hij vreemde voorvallen rondom hem en zijn vrouw. Een oude man die lijkt te weten wat er aan de hand is, geeft Sumathi een boek en zegt haar dat ze het moet lezen en voorzichtig moet zijn. Het lijkt erop dat Vishnu en Sumathi het doelwit zijn van wezens uit de ruimte. U kunt Olli kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in tamil. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Olli (2013)

Cast: Syed Maimuni, Pushpa Narayan en Shashi Tharan.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door P. Rameesh.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie

2013

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Nova Rimbun.

FILM KIJKEN Olli

Olli streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Olli heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in tamil in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Olli (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Olli met originele screenplay in tamil, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van P. Rameesh. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Hymyilevä mies2016FinsHymyilevä mies
Olli: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!