FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

OLIVER TWIST (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Oliver Twist

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 916

Oliver Twist

HD
Oliver Twist gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 22946 stemmen
Engels · 2005 ( GB-CZ-FR-IT ) · +16 · Drama, Crimnal · 130 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Oliver Twist"?

Oliver Twist online kijken - Alle kinderen van een weeshuis te brengen zo hongerig, wanhopig, besloten dat een van hen de zaak bespreken met de opdrachtgever. De keuze is aan Oliver Twist, die zal worden verbannen uit het centrum en bood als leerling aan wie u huren. Na het reinigen van schoorstenen en werk als assistent van een begrafenisondernemer, Oliver ontsnapt en in Londen. Verscholen in de bossen, moe en hongerig, ontmoet hij Artful Dodger, biedt accommodatie. Sindsdien is hij gedwongen om te werken voor het kwaad Fagin, die een bende zakkenrollers jongens het hoofd. U kunt Oliver Twist kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Oliver Twist (2005)

Cast: Barney Clark, Jeremy Swift, Ian McNeice, Richard Durden, Timothy Bateson, Andy de la Tour, Filip Hess, Andreas Papadopoulos, Laurie Athey, Joseph Tremain, Peter Copley, Andy Linden, John Nettleton, Tony Noble, Michael Heath en Gillian Hanna.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Roman Polanski.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2005

130 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek, Frankrijk Frankrijk, Italië Italië

Ads
SCREENWRITER Oliver Twist

Charles Dickens en Ronald Harwood.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pawel Edelman.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Oliver Twist

Muziek gecomponeerd door Rachel Portman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Runteam, ETIC Films, Runteam II Ltd., R.P. Productions en Medusa Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Oliver Twist

Geproduceerd door Michael Schwarz, Petr Moravec, Timothy Burrill, Robert Benmussa, Roman Polanski en Alain Sarde.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Universum Film (UFA), Sony Pictures Entertainment (SPE), Odeon, Sony Pictures Television, Pathé, Tanweer Films, TriStar Pictures, Shaw Organisation, A-Film Distribution, Panorama Distributions, A-Film Home Entertainment, SPI International, TOBIS Film, Monopole-Pathé, Pathé Distribution, Pinema, Sony Pictures Releasing, Filmax S.A., Eén, Medusa Distribuzione, SBS6, Nordisk Film, Columbia TriStar Films de Argentina en Toshiba Entertainment.

FILM KIJKEN Oliver Twist

Oliver Twist on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Oliver Twist heeft een geschatte lengte van 130 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Oliver Twist (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Oliver Twist met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, Tsjechische Republiek, Frankrijk en Italië, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Roman Polanski. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 22946 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Oliver Twist2007EngelsOliver Twist
Oliver Twist1948EngelsOliver Twist
Twist of Fate2016EngelsTwist of Fate
Oliver's Deal2015EngelsOliver's Deal
An Evening with Oliver2014EngelsAn Evening with Oliver
Oliver Twist: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!