Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OFFENSIVE (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Offensive

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Offensive

HD
Offensive gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 172 stemmen
Engels · 2016 ( GB ) · AL · Horror · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Offensive"?

Offensive online kijken - Een gepensioneerd echtpaar, Bernard en Helen Martin, erven een huis op het Franse platteland. Bernards vader had ditzelfde dorp tijdens de Tweede Wereldoorlog bevrijd van de Nazi's, in een door woede gedreven moordpartij. Dit vredelievende echtpaar wordt al snel het doelwit van een wrede bende straatkinderen, die het dorp terroriseren. Ze zitten vastgeklonken aan hun apparaten en zijn verstoken van empathie, en vormen een nieuw soort technologische psychopaat... Het leven van Bernard en Helen wordt een hel als ze worden lastiggevallen en gekweld door de bende. Als ze tot het uiterste worden gedreven, doet goed of fout er niet meer toe, overleven is alles! Kan Bernard de legende van zijn vader waarmaken? En kunnen zij leven met de gevolgen? Dit is de oude generatie tegen de nieuwe!. U kunt Offensive kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Offensive (2016)

Cast: Russell Floyd, Lisa Eichhorn, Fred Adenis, Timothy Morand, Angela Dixon, Etienne Fouillade, Anaïs Parello, Patrice Ortega, Peter Lamarque, Arthur Contival, Francois Sers, Elise Auriol, Leo Manzano, Ugo Chabiron-Bouchet en Etienne Tremoulet.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jonathan Ford.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2016

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Offensive

Jonathan Ford.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jonathan Ford.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Offensive

Muziek gecomponeerd door Imran Ahmad.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Chrome Star Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Offensive

Geproduceerd door Anne Davaud, Jonathan Ford en Bruno Chatelin.

FILM KIJKEN Offensive

Offensive streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Offensive heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Offensive (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Offensive met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jonathan Ford. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 172 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Offensive Behaviour2004EngelsOffensive Behaviour
Offensive: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!