Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OCÉANE (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Océane

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Océane

HD
Océane gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 29 stemmen
Frans · 2013 ( FR ) · AL · Komedie · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Océane"?

Océane online kijken - Océane, een jong meisje uit de Parijse voorsteden, wordt gedumpt op een snelwegstation. Dan volgt ze een vreemdeling, Oliboy, een vreemde veertiger die als muzikant een zomertournee gaat maken in het zuidwesten van Frankrijk. Ze zal zijn levensfilosofie ontdekken in een authentiek geïsoleerd surfkamp ; een tijdloos zomerparadijs. Dit verhaal van emancipatie op de achtergrond van surf- en rockmuziek legt de sporen bloot van Oceane's chaotische familieverleden. U kunt Océane kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Océane (2013)

Cast: Lou Lesage, Olivier Clastre, Diana Laszlo, Kevyn Diana, Théo Costa-Marini, Fary, Mélanie Torök, Philip Schurer, France De Griessen, Sophie Verbeeck, Richard Cléret, Loïc Rojouan, Stéphane Maury, Alexandre Courelis en Tom Bullot.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Philippe Appietto en Nathalie Sauvegrain.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Océane

Philippe Appietto en Nathalie Sauvegrain.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Antoine Sanier.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Rezina Productions, Canal Jimmy, Ciné+, Alors Productions, Cosmodigital, LaClairière Production, Maje Productions en Garance Capital.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Océane

Geproduceerd door Marie Savare, Marc Marchand, Benoît Blanchard, Bruno Costa-Marini, Joël Catherin, Valérie Boas, Bernard Tanguy, Jean-Charles Mille, Claire Beffa en Franck Chafei.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Premium Films.

FILM KIJKEN Océane

Océane streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Océane heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Océane (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Océane met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Philippe Appietto en Nathalie Sauvegrain. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 29 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Sur l'océane2014EngelsSur l'océane
Océane: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!