Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

OCALENIE (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1972

Ocalenie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Ocalenie

HD
Ocalenie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 23 stemmen
Engels · 1972 ( PL ) · AL · Drama · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Ocalenie"?

Ocalenie online kijken - Een biologieprofessor, Adam, komt na een aantal duizelingen ter observatie in een ziekenhuis terecht. Hij is een eenling en een ernstig denkend man, die geen emoties wil tonen. Hij verblijft drie maanden in het ziekenhuis terwijl hij wordt onderzocht. Nadat hij de patiënten en de ziekenhuisroutines om hem heen van een afstand heeft geobserveerd, verneemt hij dat hij een niertransplantatie nodig zal hebben. Intussen stort zijn persoonlijke en professionele leven in elkaar: hij weigert het aanbod van zijn vrouw om de nier voor hem af te staan; het wetenschappelijke probleem waaraan hij werkte is elders opgelost. Uiteindelijk bezwijkt Adam onder de langdurige druk, wachtend op het geluid van een ambulance die een stervende patiënt brengt wiens nier voor de transplantatie kan worden gebruikt. U kunt Ocalenie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Ocalenie (1972)

Cast: Zbigniew Zapasiewicz, Maja Komorowska, Aleksander Bardini, Kazimierz Dejunowicz, Jan Englert, Piotr Fronczewski, Jerzy Kamas, Zygmunt Malawski, Marian Opania, Czeslaw Wollejko, Zygmunt Zintel, Jolanta Bohdal, Czeslaw Byszewski en Malgorzata Lesniewska.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Edward Zebrowski.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1972

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Polen Polen

Ads
SCREENWRITER Ocalenie

Edward Zebrowski.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jan Hesse.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Ocalenie

Muziek gecomponeerd door Andrzej Korzynski.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Film Polski.

FILM KIJKEN Ocalenie

Ocalenie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Ocalenie heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Ocalenie (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film Ocalenie met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Polen, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Edward Zebrowski. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 23 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Ocalenie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!