Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

O KATERGARIS (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

O katergaris

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

O katergaris

HD
O katergaris gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 129 stemmen
Grieks · 1971 ( GR ) · AL · Komedie · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "O katergaris"?

O katergaris online kijken - Chronis werkt bij een bedrijf, waarvan de voorzitter een consequente, verschrikkelijk moralist is, die vindt dat zijn werknemers zijn eigen levens- en belevingspatronen moeten volgen. Op een dag organiseert zijn zus Chronis, Eva, huisfeestjes en nodigen Emilios, de zoon van de president, uit. Onder hen ontwikkelt zich een vurige romance. De andere dag maakt de president strenge opmerkingen tegen Chronis, die niets meer verwacht van zijn ontslag ... U kunt O katergaris kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS O katergaris (1971)

Cast: Hronis Exarhakos, Nora Valsami, Giannis Mihalopoulos, Spyros Kalogirou, Katerina Gioulaki, Kaiti Ibrohori, Dora Fytiza, Vasilis Tsivilikas, Lefteris Vournas, Eirini Koumarianou, Nasos Kedrakas, Nikol Kokkinou, Tasos Masmanidis en Stratos Pahis.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Giannis Dalianidis.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1971

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER O katergaris

Giannis Dalianidis, Polyvios Vasileiadis en Nikos Tsiforos.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Nikos Gardelis.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK O katergaris

Muziek gecomponeerd door Mimis Plessas.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Finos Film.

FILM KIJKEN O katergaris

O katergaris streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film O katergaris heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Grieks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

O katergaris (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film O katergaris met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Giannis Dalianidis. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 129 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

O katergaris: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!