Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

O GYNAIKAS (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

O gynaikas

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

O gynaikas

HD
O gynaikas gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 42 stemmen
Grieks · 1957 ( GR ) · AL · Komedie · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "O gynaikas"?

O gynaikas online kijken - Paschalis Zoumpoulos, een overigens keurige huisvader en directeur van het huis Frabalas u0026 Co. van zijn vrouw Corinna, is een onverbeterlijke rokkenjager. Zijn assistent Aristos dekt als het maar kan, maar komt op een dag in de beklaagdenbank terecht omdat Paschalis een vrouw op straat heeft gestoken. In de rechtbank, waar hij natuurlijk een arm maar keurig gekapt meisje veroordeelt dat dringend geld nodig heeft, en dat de manier om Paschalis te verplichten haar als secretaresse in dienst te nemen. Wanneer Paschalis met Alki flirt, verlaat zij onmiddellijk haar baan en Aristos, neemt ontslag. U kunt O gynaikas kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS O gynaikas (1957)

Cast: Christos Efthimiou, Smaro Stefanidou, Beba Kyriakidou, Byron Pallis, Lavrentis Dianellos, Smaroula Giouli, Zoi Fytousi, Nikos Matthaios, Giannis Sparidis, Takis Hristoforidis, Rallis Angelidis, Takis Natsoulis en Dionysia Roi.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nikos Tsiforos.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1957

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER O gynaikas

Nikos Tsiforos en Polyvios Vasileiadis.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Grigoris Danalis.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK O gynaikas

Muziek gecomponeerd door Mihalis Souyoul.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Anzervos.

FILM KIJKEN O gynaikas

O gynaikas streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film O gynaikas heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Grieks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

O gynaikas (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film O gynaikas met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nikos Tsiforos. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 42 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
O antras tis gynaikas mou1962GrieksO antras tis gynaikas mou
O gynaikas: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!