FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

NN (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Nn

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 602

Nn

HD
Nn gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Spaans · 2014 ( PE ) · AL · Drama · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Nn"?

Nn online kijken - De resten van een man vermist politieke brutaliteit zijn opgegraven, maar niet-opgeëiste. Nu met al dat moet worden geïdentificeerd is een foto van een glimlachende meisje gevonden onder je shirt. Gewoon een wazige foto, het instellen van een tijd en een geheugen? U kunt Nn kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Nn (2014)

Cast: Paul Vega, Antonieta Pari, Isabel Gaona, Lucho Cáceres, Gonzalo Molina, Manuel Gold, Amiel Cayo, Fiorella Díaz en Andrea Pacheco.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Héctor Gálvez.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Peru Peru

Ads
SCREENWRITER Nn

Héctor Gálvez.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mario Bassino.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Nn

Muziek gecomponeerd door Pauchi Sasaki.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Nn

Geproduceerd door Enid Campos.

FILM KIJKEN Nn

Nn on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Nn heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Nn (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Nn met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Peru, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Héctor Gálvez. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Nn: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!