FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

NEWSERS (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Newsers

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 509

Newsers

HD
Newsers gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · AL · Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Newsers"?

Newsers online kijken - Geregisseerd door Mitch Magee, George Basil hoofd van de cast van deze film van de VS, met dialogen in het Engels, met als officiële première is gepland voor 2014. U kunt Newsers kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Newsers (2014)

Cast: George Basil, Julie Brister, Michael X. Ferraro, Bayne Gibby, Andrew Grissom, Emily Hampton, Eli Newell, Alison Rich, Mark Sarian, Nate Smith, Mike Still, Betsy Stover, Janet Varney, Ari Voukydis en Bob Wiltfong.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mitch Magee.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Newsers

Ari Voukydis en Mark Sarian.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Zach Zdziebko.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Newsers

Geproduceerd door Rosie Kaller en Mark Sarian.

FILM KIJKEN Newsers

Newsers on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Newsers heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Newsers (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Newsers met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mitch Magee. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Newsers: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!