Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NEW KIDS NITRO (2011) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2011

New Kids Nitro

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 9.389

New Kids Nitro

HD
New Kids Nitro gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5832 stemmen
Nederlands · 2011 ( NL ) · AL · Komedie, Actie · 74 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "New Kids Nitro"?

New Kids Nitro online kijken - Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barry, of wat hetzelfde is, de New Kids zijn terug. En ze brengen, uiteraard, een handvol woorden en vieze moppen. Als het uitgangspunt van New Kids Turbo blij entroncaba met de financiële crisis, dit tweede deel van de saga van de sociale vergeet te knuffelen, zeker zonder excuses, ik misdadiger. De New Kids hebben te maken met een band van hooligans, die resulteren in stalking een kudde zombies. U kunt New Kids Nitro kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2011. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS New Kids Nitro (2011)

Cast: Huub Smit, Tim Haars, Wesley van Gaalen, Steffen Haars, Flip Van der Kuil, Bart de Rijk, Ruud Matthijssen, Guido Pollemans, Sjaak-Pieter van Es, Juliette van Ardenne, Lars Boekhorst, Juul Vrijdag, Steye van Dam, Max van den Burg en Henry Van Loon.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Steffen Haars en Flip van der Kuil.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Actie

2011

74 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland

Ads
SCREENWRITER New Kids Nitro

Flip Van der Kuil en Steffen Haars.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Joris Kerbosch.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bridge Entertainment Group, Inspire Pictures, Tip of the Blanket, Investment Fund New Kids Nitro, Eyeworks Film & TV Drama, Comedy Central, Participants of Investment Fund New Kids Nitro en The.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ New Kids Nitro

Geproduceerd door Ron Verschuur, Sim van Veen, Hans de Weers, Steffen Haars, Erwin Godschalk, Flip Van der Kuil, Maurice Hols, Maarten Swart, Reinout Oerlemans, Gijs Kerbosch en Ronald van Wechem.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Film1, Constantin Film, Highlight Film, Benelux Film Distributors (BFD) Home Entertainment, Benelux Film Distributors en Starway Film Distribution.

FILM KIJKEN New Kids Nitro

New Kids Nitro streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film New Kids Nitro heeft een geschatte lengte van 74 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

New Kids Nitro (2011)
Ads

Samengevat, de compleet film New Kids Nitro met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, en gepresenteerd in theaters in 2011, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Steffen Haars en Flip van der Kuil. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5832 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
30 Years of Garbage: The Garbage Pail Kids Story2015Engels30 Years of Garbage: The Garbage Pail Kids Story
A Tale of Kids and Kale2015EngelsA Tale of Kids and Kale
Bad Kids Go 2 Hell2017EngelsBad Kids Go 2 Hell
Good Kids2016EngelsGood Kids
Just Like Kids2015FransJust Like Kids
New Kids Nitro: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!