Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NEERJA (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Neerja

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.089

Neerja

HD
Neerja gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 18981 stemmen
Hindi · 2016 ( IN ) · AL · Biografische, Drama, Thriller · 122 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Neerja"?

Neerja online kijken - Neerja Bhanot is een jonge Indische stewardess bij de prestigieuze luchtvaartmaatschappij Pan Am. Op 5 september 1986, twee dagen voor haar 23e verjaardag, is ze aanwezig op een vlucht van Mumbai naar de VS, met een tussenstop in Pakistan en Frankfurt. Het vliegtuig wordt op het vliegveld van Pakistan gekaapt door terroristen. Bhanot en de 361 passagiers moeten nu vechten voor hun leven. U kunt Neerja kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Neerja (2016)

Cast: Sonam Kapoor, Shabana Azmi, Yogendra Tiku, Abrar Zahoor, Jim Sarbh, Ali Baldiwala, Vikrant Singta, Parthaa Akerkar, Madhu Anand Chandhock, Kirti Adarkar, Hayder Ali, Arjun Aneja, Yugesh Anil, Bobby Arora en Rohit Assija.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ram Madhvani.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Biografische, Drama, Thriller

2016

122 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Neerja

Sanyuktha Chawla Shaikh en Saiwyn Quadras.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mitesh Mirchandani.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Neerja

Muziek gecomponeerd door Vishal Khurana.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bling Unplugged, Equinox Films en Fox STAR Studios.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Neerja

Geproduceerd door Shanti Sivaram Maini, Rucha Pathak, Akshiti Goleria, Harsh Dave, Deepika Gandhi, Amita Madhvani, Atul Kasbekar en Anup Kumar Poddar.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Fox STAR Studios, Indaco Pictures, Mind Blowing Films, KVH Media Group, Ultra Media & Entertainment en Hotstar.

FILM KIJKEN Neerja

Neerja streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Neerja heeft een geschatte lengte van 122 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Neerja (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Neerja met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ram Madhvani. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 18981 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Neerja: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!