FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

NARCISA (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Narcisa

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 521

Narcisa

HD
Narcisa gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Spaans · 2014 ( AR ) · AL · Documentaire · 61 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Narcisa"?

Narcisa online kijken - Narcisa Hirsch ontwikkelde een werk in Argentinië, dat sinds de late jaren zestig, heeft een esthetische, conceptuele en experimentele kinematische zover weinige filmmakers zou kunnen bereiken. Soms is het uitpersen van de relatie tussen het visuele en het verbale, soms als een hallucinerend landschap van pure iconiciteit, en soms uit een muzikale opvatting van het beeld ; waar het oog, zonder limiet, te popelen Hirsch zoek naar dat Borges aleph een van zijn laatste werken oproept uit de titel, dit punt? ondraaglijk schittering? samenvloeiing echte en ingebeelde universum, dat wil zeggen, wakker zijn en slapen. Geboren in 1928, zijn leven is zo fascinerend als zijn werk, dus deze reis door zijn carrière dat een deel van de grotendeels onbekende verhaal van de epische film als een baanbrekende groep experimentele filmmakers in Argentinië verlicht noodzakelijk was. U kunt Narcisa kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Narcisa (2014)

Cast: Marie-Louise Alemann, Narcisa Hirsch en Horacio Maira.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daniela Muttis.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2014

61 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Narcisa

Daniela Muttis.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Daniela Muttis.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Narcisa

Muziek gecomponeerd door Nicolás Diab.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Narcisa

Geproduceerd door Daniela Muttis.

FILM KIJKEN Narcisa

Narcisa on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Narcisa heeft een geschatte lengte van 61 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Narcisa (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Narcisa met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daniela Muttis. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Narcisa: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!