Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NAMTE NAMTE (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Namte Namte

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Namte Namte

HD
Namte Namte gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 30 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Drama · 124 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Namte Namte"?

Namte Namte online kijken - De film draait om een typische middenklasse familie uit Bengalen. Ananda (Rajatava Dutta) is een zeer zachtmoedige man en is bang om mensen te confronteren. Hij is een vredelievende man en erg verlegen van aard. Hij werkt als klerk in een regeringskantoor. Zijn vrouw Seema (Roopa Ganguly) is echter een pittige vrouw en blijft gespannen over hem en haar familie. U kunt Namte Namte kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Namte Namte (2013)

Cast: Bhaswar Chatterjee, Saswata Chatterjee, Rajatabha Dutta, Roopa Ganguly en Vikramjeet Mukherjee.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rana Basu.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

124 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Namte Namte

Aditi Majumdar en Rana Dasgupta.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Namte Namte

Geproduceerd door Pritam Kundu.

FILM KIJKEN Namte Namte

Namte Namte streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Namte Namte heeft een geschatte lengte van 124 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Namte Namte (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Namte Namte met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rana Basu. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 30 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Namte Namte: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!