Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

NAKHASTEH (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Nakhasteh

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Nakhasteh

HD
Nakhasteh gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 66 stemmen
Engels · 2014 ( IR ) · AL · Drama, Romantische · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Nakhasteh"?

Nakhasteh online kijken - De levens van verschillende mensen raken verstrengeld in dit betoverende drama. De film is een soort roadmovie en concentreert zich op een jonge chauffeur en de passagiers die hij oppikt. De pittige Nabat en haar broer Sadeq zijn de eersten die zich bij hem voegen, en hoewel het niet duidelijk is waar hun onophoudelijke gekibbel over gaat, wordt het al snel duidelijk dat ze op de vlucht zijn voor iemand. Ze krijgen al snel gezelschap van een vrouw met mysterieuze omstandigheden, die beweert dat ze herenigd wil worden met haar man. De groep begint aan een fabelachtige reis en leert al doende meer over elkaar. Deze film kan bogen op een slim gebruik van dialoog en naturalistische vertolkingen, terwijl prachtige, droomachtige beelden van de topografie van het land dienen om het geschenk van het leven zelf te vieren. U kunt Nakhasteh kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Nakhasteh (2014)

Cast: Mehrdad Sedighian, Elnaz Habibi, Mahtab Keramati, Farhad Ghaemian, Setareh Eskandari, Mohamad Seyedzadeh, Homayoun Ershadi en Mehdi Faghih.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Borzou Niknejad.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2014

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Iran Iran

Ads
SCREENWRITER Nakhasteh

Borzou Niknejad.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Masood Salami.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Nakhasteh

Muziek gecomponeerd door Karen Homayunfar.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Nakhasteh

Geproduceerd door Amir Seyedzadeh.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Iran ArtHouse Film en Filmsazan Cooperation.

FILM KIJKEN Nakhasteh

Nakhasteh streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Nakhasteh heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Nakhasteh (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Nakhasteh met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Iran, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Borzou Niknejad. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 66 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Nakhasteh: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!