FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

NABOER (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Naboer

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 822

Naboer

HD
Naboer gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 6603 stemmen
Noors · 2005 ( NO-DK-SE ) · AL · Horror, Thriller · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Naboer"?

Naboer online kijken - Na hem verlaat zijn ex - vriendin, John kent zijn twee naburige mooie, Anne en Kim. Het is de eerste keer dat ze voldoen en toch, de twee meisjes lijken alles over zijn leven te leren kennen. De provocerende gedrag van de twee zussen is ongemakkelijk voor John, maar Anne overtuigt hem om te verblijven met haar zus, verstoord door een vermeende verontwaardiging, zoals ze moeten vertrekken. In een bizarre spel van de verleiding, Kim loopt u door de labyrintische vloer, wat leidt tot een wereld waar het moeilijk wordt om de werkelijkheid te onderscheiden van illusie. John begint om de controle over hun bestaan te verliezen en overtreedt onvoorstelbare grenzen. U kunt Naboer kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Noors. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Naboer (2005)

Cast: Kristoffer Joner, Cecilie A. Mosli, Julia Schacht, Anna Bache-Wiig, Michael Nyqvist, Øystein Martinsen en Magne Kipperrud.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Pål Sletaune.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2005

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Noorwegen Noorwegen, Denemarken Denemarken, Zweden Zweden

Ads
SCREENWRITER Naboer

Pål Sletaune.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

John Andreas Andersen.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Naboer

Muziek gecomponeerd door Simon Boswell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Produksjon 4 1/2, Norsk Filmfond, Columbia TriStar Nordisk Film Distributors A/S, Zentropa Entertainments, Memfis Film & Television, Spillefilmkompaniet 4 1/2 en 4 1/2 Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Naboer

Geproduceerd door Anna Anthony, Aagot Skjeldal, Lars Jönsson, Bent Rognlien, Hans Bitsch, Ib Tardini, Peter Aalbæk Jensen, Per Nielsen, Håkon Øverås, Marius Holst, Turid Øversveen en Pål Sletaune.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Bio Rex Distribution, Columbia TriStar Nordisk Film Distributors A/S, Legend Films International, Nordisk Film Biografdistribution, Mimosa Films, TLA Releasing, EuroVideo, Living Colour Entertainment en Eurocine Films.

FILM KIJKEN Naboer

Naboer on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Naboer heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Noors in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Naboer (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Naboer met originele screenplay in Noors, geproduceerd in Noorwegen, Denemarken en Zweden, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Pål Sletaune. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 6603 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Naboer: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!