Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MY FRIEND DAHMER (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

My Friend Dahmer

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

My Friend Dahmer

HD
My Friend Dahmer gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 13041 stemmen
Engels · 2017 ( US ) · +16 · Drama · 107 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "My Friend Dahmer"?

My Friend Dahmer online kijken - 'My Friend Dahmer' geeft een kijk op het vroege leven van Jeffrey Dahmer, één van de beruchtste seriemoordenaars uit de Amerikaanse geschiedenis. Toen hij in de jaren 70 nog jong was, had hij het moeilijk met zijn gezinsleven en op school. Hij had ernstige problemen met zijn wrede klasgenoten en moest van zijn vader een bijtend zuur gebruiken om dode dieren op te ruimen. Leerkrachten dreven met hem de spot en uiteindelijk gingen zijn ouders uit elkaar. Stilaan doken zijn eerste moordzuchtige gedachten op. U kunt My Friend Dahmer kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS My Friend Dahmer (2017)

Cast: Zachary Davis Brown, Lily Kozub, Ross Lynch, Vincent Kartheiser, Alex Wolff, Adam Kroloff, Anne Heche, Brady M.K. Dunn, Michael Ryan Boehm, Dallas Roberts, Liam Koeth, Tommy Nelson, Harrison Holzer, Cameron McKendry en Jake Ingrassia.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Marc Meyers.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2017

107 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER My Friend Dahmer

Marc Meyers en John Backderf.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Daniel Katz.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK My Friend Dahmer

Muziek gecomponeerd door Andrew Hollander.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Aperture Entertainment, Ibid Filmworks, Altitude Entertainment en Attic Light Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ My Friend Dahmer

Geproduceerd door Giorgio Angelini, Gabriela Novogratz, Milan Chakraborty, Ed McWilliams, John S. Novogratz, Marc Meyers, Adam Goldworm, William K. Baker, Michael Merlob en Jody Girgenti.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Home Box Office (HBO), Altitude Film Distribution, Altitude Film Entertainment en FilmRise.

FILM KIJKEN My Friend Dahmer

My Friend Dahmer on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film My Friend Dahmer heeft een geschatte lengte van 107 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

My Friend Dahmer (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film My Friend Dahmer met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Marc Meyers. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 13041 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A Fatal Friend2015EngelsA Fatal Friend
A Girl's Best Friend2015EngelsA Girl's Best Friend
Lily Moore Is My Friend2015EngelsLily Moore Is My Friend
My Friend's Rubber Ducky2016EngelsMy Friend's Rubber Ducky
My Hindu Friend2015EngelsMy Hindu Friend
My Friend Dahmer: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!