Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MUDBOUND (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Mudbound

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Mudbound

HD
Mudbound gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 35368 stemmen
Engels · 2017 ( US ) · +16 · Drama, Oorlog · 135 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mudbound"?

Mudbound online kijken - De film speelt zich af in het Zuiden van de Verenigde Staten na de Tweede Wereldoorlog. Twee mannen keren terug uit de oorlog en gaan werken op een boerderij op het platteland van Mississippi. Ze moeten het opnemen tegen een barbaarse sociale hiërarchie in een meedogenloze cultuur. Ze hebben moeite met het heersende racisme en om zich aan te passen aan het leven na de oorlog. U kunt Mudbound kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op TV, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mudbound (2017)

Cast: Jonathan Banks, Carey Mulligan, Garrett Hedlund, Jason Clarke, Dylan Arnold, Jason Mitchell, Kerry Cahill, Mary J. Blige, Kelvin Harrison Jr., Rob Morgan, Lucy Faust, David Jensen, Geraldine Singer, Rebecca Chulew en Frankie Smith.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Dee Rees.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Oorlog

2017

135 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Mudbound

Virgil Williams, Dee Rees en Hillary Jordan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Rachel Morrison.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Mudbound

Muziek gecomponeerd door Tamar-kali.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door MACRO, MMC Joule Films, ArtImage Entertainment, Armory Films, Black Bear Pictures, Elevated Films (II) en Zeal Media.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mudbound

Geproduceerd door Christopher Lemole, Ali Jazayeri, Carl Effenson, Paul A. Levin, Poppy Hanks, Sally Jo Effenson, Cassian Elwes, David Gendron, Charles D. King en Evan Arnold.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Netflix, Diamond Films, Feelgood Entertainment, NOS Audiovisuais, TOBIS Film, GEM Entertainment, Film & TV House en Fabula Films.

FILM KIJKEN Mudbound

Mudbound on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mudbound heeft een geschatte lengte van 135 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Kabel-TV op het internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mudbound (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Mudbound met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Dee Rees. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 35368 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Mudbound: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!