Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MON GARÇON (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Mon Garçon

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Mon Garçon

HD
Mon Garçon gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 871 stemmen
Frans · 2017 ( FR ) · +13 · Drama, Thriller · 84 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mon Garçon"?

Mon Garçon online kijken - Julien is gepassioneerd door zijn werk en reist hiervoor vaak naar het buitenland. Dit gebrek aan aanwezigheid was enkele jaren geleden de oorzaak voor de breuk met zijn vrouw. Tijdens een tussenstop in Frankrijk ontdekt hij via zijn ex-vrouw dat hun 7-jarige zoon is verdwenen tijdens een klassenuitje in de bergen. Julien is vastbesloten zijn zoon terug te vinden en deinst voor niets terug. U kunt Mon Garçon kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mon Garçon (2017)

Cast: Guillaume Canet, Mélanie Laurent, Olivier de Benoist, Antoine Hamel, Mohamed Brikat, Lino Papa, Marc Robert, Pierre Langlois, Tristan Pagès, Christophe Rossignon, Pierre Desmaret, Ronnie Avenel, Vanessa Desmaret en Dominique Plaideau.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Christian Carion.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2017

84 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk

Ads
SCREENWRITER Mon Garçon

Christian Carion en Laure Irrmann.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Eric Dumont.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Mon Garçon

Muziek gecomponeerd door Laurent Perez Del Mar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Nord-Ouest Films, CN6 Productions, Artémis Productions, Soficinéma 13, OCS, Caneo Films, Une Hirondelle Productions, Auvergne Rhône-Alpes Cinéma, Palatine Étoile 14 en SofiTVciné 4.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mon Garçon

Geproduceerd door Philip Boëffard, Christophe Rossignon, Guillaume Canet, Patrick Quinet, Christian Carion en Pierre Guyard.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Russian World Vision, Spentzos Films, Audio Visual Entertainment, BTeam Pictures, Diaphana Films, No-Mad, Cohen Media Group en WOWOW Cinema.

FILM KIJKEN Mon Garçon

Mon Garçon streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mon Garçon heeft een geschatte lengte van 84 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Frans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mon Garçon (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Mon Garçon met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Christian Carion. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 871 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Chronique de mon village2016ArabischChronique de mon village
Chuye Dile Mon2015BengaleesChuye Dile Mon
Des milliards de toi mon poussin2015FransDes milliards de toi mon poussin
Mon cher petit village2015FransMon cher petit village
Mon père s'appelle Bernard Menez2015FransMon père s'appelle Bernard Menez
Mon Garçon: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!