FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MODIGLIANI (2006) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2006

Modigliani

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 814

Modigliani

HD
Modigliani gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Engels · 2006 ( GB ) · +16 · Drama · 128 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Modigliani"?

Modigliani online kijken - 1919. De Grote Oorlog is voorbij en de Rotonde café is uitgegroeid tot de schuilplaats van de artistieke elite: Picasso, Rivera, Stein, Cocteau, Soutine, Modigliani, etc. Modigliani is de onnoemelijke verhaal van zuur rivaliteit tussen Picasso en Modigliani, gekenmerkt door schittering, arrogantie en passies. Jeanne Hébuterne is een mooie katholieke wiens fout werd verliefd op Modigliani, een Jood. De vader van deze ene, geleid door religieuze ijver, in het geheim stuurt zoon en Jeanne Modigliani, naar een afgelegen klooster. Modigliani, in een poging om zijn familie uit de armoede, is onderdeel van het jaarlijkse festival van kunst en Picasso, geleid door de rivaliteit, het is ook onderdeel ... U kunt Modigliani kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2006. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Modigliani (2006)

Cast: Andy García, Elsa Zylberstein, Omid Djalili, Hippolyte Girardot, Eva Herzigova, Udo Kier, Susie Amy, Miriam Margolyes en Lance Henriksen.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mick Davis.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2006

128 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Modigliani

Mick Davis.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Emmanuel Kadosh.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Modigliani

Muziek gecomponeerd door Guy Farley.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Coproducción GB - USA - Francia - Alemania - Italia- Rumanía.

FILM KIJKEN Modigliani

Modigliani on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Modigliani heeft een geschatte lengte van 128 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Modigliani (2006)
Ads

Samengevat, de compleet film Modigliani met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2006, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mick Davis. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Modigliani2004EngelsModigliani

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!