FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MOBY DICK (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Moby Dick

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 936

Moby Dick

HD
Moby Dick gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Duits · 2010 ( DE ) · +16 · Drama, Avonturen · 180 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Moby Dick"?

Moby Dick online kijken - Miniserie Oostenrijks-Duitse tv- aanpassing van de roman van Herman Melville. In 1859, een deel van Nantucket Harbor aan de oostkust van de Verenigde Staten, de Pequod, een walvisvaarder met als belangrijkste doelstelling is om de legendarische witte walvis jagen. In opdracht van het schip is de tirannieke kapitein Ahab en verstoorde, die geobsedeerd met het idee van het vastleggen van het dier, dat toen werd ontsnappen aan een been rippen woont. Starbuck, een officier van het schip is de enige bemanningslid in staat om de onevenwichtige kapitein uitdagen. U kunt Moby Dick kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Moby Dick (2010)

Cast: Ethan Hawke, William Hurt, Donald Sutherland, Gillian Anderson, Billy Boyd, Eddie Marsan, Charlie Cox, Raoul Trujillo, Matthew Lemche en Billy Merasty.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mike Barker.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Avonturen

2010

180 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Moby Dick

Nigel Williams.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Richard Greatrex.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Moby Dick

Muziek gecomponeerd door Richard G. Mitchell.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door RTL, ORF, RHI Entertainment, Coproducción Alemania-Austria; Gate Filmproduktion en TMG.

FILM KIJKEN Moby Dick

Moby Dick on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Moby Dick heeft een geschatte lengte van 180 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Duits in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Moby Dick (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Moby Dick met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mike Barker. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
2010: Moby Dick2010Engels2010: Moby Dick
Moby Dick1956EngelsMoby Dick
Any Tom, Dick, or Harry2015EngelsAny Tom, Dick, or Harry
Dick Johnson & Tommygun vs. The Cannibal Cop: Based on a True Story2015EngelsDick Johnson & Tommygun vs. The Cannibal Cop: Based on a True Story
Dick's Clinic2015EngelsDick's Clinic