Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MIRAE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Mirae

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.321

Mirae

HD
Mirae gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2014 ( KR ) · AL · Drama, Romantische · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mirae"?

Mirae online kijken - Yoon-Hee is een van de beste curatoren die alles heeft. Ze ontmoet een gevierde fotograaf genaamd Hyeong-Seok tijdens de voorbereidingen voor een expositie. Ze voelt zich tot hem aangetrokken en stelt 100 dagen seksspelletjes voor zonder verplichtingen. U kunt Mirae kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mirae (2014)

Cast: Ra-Seong Yoo, Bo-Wook Hwang, Eun-seo Jo, Neul-me Kim, Bo-ri Kim, Hyeon-ah Jang, Dam-hwi Won, Jong-woo Heo, Wan-Seop Lee, Seo-Yeon Jang, Jin-won No, Yoo Ji, Gi-Yeong Kang, Eun-Jeong So en Seol-goo Lee.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door In-Gyoo Kim en Min-Joon Kim.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2014

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Funny Filmmaker.

FILM KIJKEN Mirae

Mirae streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mirae heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mirae (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Mirae met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van In-Gyoo Kim en Min-Joon Kim. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Mirae: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!