Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MIDSOMMAR (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Midsommar

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.131

Midsommar

HD
Midsommar gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 67338 stemmen
Engels · 2019 ( SE-US ) · +16 · Drama, Horror · 148 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Midsommar"?

Midsommar online kijken - Dani trekt met haar vriend Christian naar een afgelegen dorp in Zweden. Tijdens hun verblijf komen ze tot de ontdekking dat de bewoners deelnemen aan een reeks bizarre en seizoensgebonden tradities. De recente overlijdens van de ouders van één van de twee protagonisten werpen een donker schaduw op de gebeurtenissen en zorgen voor een duister voorgevoel bij hun kind. U kunt Midsommar kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Midsommar (2019)

Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper, Will Poulter, Ellora Torchia, Archie Madekwe, Henrik Norlén, Gunnel Fred, Isabelle Grill, Agnes Westerlund Rase, Julia Ragnarsson, Mats Blomgren, Lars Väringer en Anna Åström.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ari Aster.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror

2019

148 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zweden Zweden, US US

Ads
SCREENWRITER Midsommar

Ari Aster.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Pawel Pogorzelski.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Midsommar

Muziek gecomponeerd door The Haxan Cloak.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Proton Cinema, B-Reel Films en Square Peg.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Midsommar

Geproduceerd door Viktória Petrányi, Scott E. Chester, Beau Ferris, Szandra Barbara Pozsár, Lars Knudsen, Jeffrey Penman, Tyler Campellone, Patrik Andersson, Pelle Nilsson en Fredrik Heinig.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Cathay Cineplexes, Entertainment Film Distributors, Dutch FilmWorks (DFW), Digi-Optic Films, DeAPlaneta, Corazón Films, A24, Elevation Pictures, Gutek Film en BF Distribution.

FILM KIJKEN Midsommar

Midsommar streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Midsommar heeft een geschatte lengte van 148 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Midsommar (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Midsommar met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Zweden en US, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ari Aster. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 67338 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Äntligen midsommar!2009EngelsÄntligen midsommar!
Midsommar: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!