Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MIDRANGE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Midrange

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

MidRange

HD
Midrange gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 15 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · +13 · Drama, Actie · 112 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Midrange"?

Midrange online kijken - Na een succesvolle basketbalcarrière keert aspirant profspeler Damon Sharp terug naar zijn geboortestad Chicago en ontdekt al snel dat het spel buiten het veld uitdagender is. Zijn vroegere leven en oude slechte gewoontes stellen zijn nieuwgevonden geloof in God op de proef. Damons dromen om profbasketball te spelen hangen aan een zijden draadje terwijl hij de demonen uit zijn verleden onder ogen ziet. U kunt Midrange kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Midrange (2014)

Cast: Jason Fields, Sean Douglas, McKenna Jones, Susan Grace, Stephen Bolden-Stapleton, Nonzo Azubuike, John Block, T.J. Doyle, Thomas F. Evans, Latham Ford, Alan Houston, Curley 'Boo' Johnson, Marcel Jones, Ken Karczewski en Stephanie Knightlinger.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jason Fields.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Actie

2014

112 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Midrange

Jason Fields.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sean Fairburn.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Midrange

Muziek gecomponeerd door Bruce Lowe.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door New Hollywood Entertainment, Cinedigm en Lord of Glory Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Midrange

Geproduceerd door T.J. Doyle, Scott Nelson, Jonathan Hudson, Jason Fields, Kelenna Azubuike, Ken Konecki, Nonzo Azubuike, Shana Nelson, Sean Douglas en Corey Maggette.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door New Hollywood Entertainment.

FILM KIJKEN Midrange

Midrange streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film MidRange heeft een geschatte lengte van 112 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Midrange (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Midrange met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jason Fields. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 15 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

MidRange: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!