Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MID90S (2018) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2018

Mid90s

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Mid90s

HD
Mid90s gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 31193 stemmen
Engels · 2018 ( US ) · +16 · Komedie, Drama · 84 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mid90s"?

Mid90s online kijken - De tiener Stevie groeit op in Los Angeles in de jaren 90. Zijn relatie met zijn familie, waaronder zijn alleenstaande moeder en oudere broer, loopt niet altijd van een leien dakje en op school voelt hij zich genegeerd door zijn rijkere vrienden. U kunt Mid90s kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2018. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mid90s (2018)

Cast: Sunny Suljic, Katherine Waterston, Lucas Hedges, Na-kel Smith, Olan Prenatt, Gio Galicia, Ryder McLaughlin, Alexa Demie, Fig Camila Abner, Liana Perlich, Ama Elsesser, Judah Estrella Borunda, Mecca Allen, Aramis Hudson en Sonny Greenback.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Jonah Hill.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama

2018

84 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Mid90s

Jonah Hill.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Christopher Blauvelt.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Mid90s

Muziek gecomponeerd door Trent Reznor en Atticus Ross.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Waypoint Entertainment, IAC Films en A24.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mid90s

Geproduceerd door Ken Kao, Alison Goodwin, Scott Robertson, Mikey Alfred, Eli Bush, Catherine Farrell, Aaron Meza, Jonah Hill, Amanda Adelson en Josh Rosenbaum.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Diamond Films, Altitude Film Distribution, Altitude Film Entertainment, Aerofilms, Alive Vertrieb und Marketing, Diaphana Films, Splendid Film, MFA Filmdistribution, VVS Films en A24.

FILM KIJKEN Mid90s

Mid90s streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mid90s heeft een geschatte lengte van 84 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mid90s (2018)
Ads

Samengevat, de compleet film Mid90s met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2018, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Jonah Hill. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 31193 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Mid90s: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!