Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MENCARI CINTA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Mencari Cinta

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Mencari Cinta

HD
Mencari Cinta gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8 stemmen
Maleis · 2013 ( MY ) · AL · Romantische · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mencari Cinta"?

Mencari Cinta online kijken - Het verhaal gaat over Myra Tan Sri Johan die aanvankelijk wil trouwen met haar eigen keuze Malek, maar helaas annuleert Malek plotseling de bruiloft vanwege een ander meisje. Tan Sri Johan en Puan Sri Mahani waren erg teleurgesteld omdat alle voorbereidingen zijn gedaan en alle uitnodigingskaarten zijn verzonden. Ondertussen is Razlan Ariffin, die zeer toegewijd is en vertrouwd wordt door zijn familie, onlangs afgewezen door haar verloofde omdat ze verder wil studeren. Razlan accepteerde het feit dat hij en Mila niet voor elkaar bestemd zijn. Tan Sri Johan besloot uiteindelijk hulp te vragen aan zijn schoonzus, de vrouw van zijn overleden broer, Ramlah. Zijn aanvankelijke doel is dat Myra met Razlan trouwt. Maar Myra en Razlan hebben een verschillende achtergrond en ze hebben ook verschillende manieren van denken. Myra en Razlan zijn getrouwd en uiteindelijk begint hun liefdesverhaal wanneer Myra zich aangetrokken voelt tot Razlan persoonlijkheid en zijn oprechte hart. U kunt Mencari Cinta kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Maleis. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mencari Cinta (2013)

Cast: Nora Danish, Rusdi Ramli, Riezman Khuzaimi en Erry Putra.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Shirin Hj Khuzaimi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Romantische

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Maleisië Maleisië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Metrowealth Movies Production.

FILM KIJKEN Mencari Cinta

Mencari Cinta streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mencari Cinta heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Maleis in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mencari Cinta (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Mencari Cinta met originele screenplay in Maleis, geproduceerd in Maleisië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Shirin Hj Khuzaimi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
30 Hari Mencari Cinta2004Indonesisch30 Hari Mencari Cinta
Mukasurat Cinta2014MaleisMukasurat Cinta
Cinta brontosaurus2013IndonesischCinta brontosaurus
Cinta dalam kardus2013IndonesischCinta dalam kardus
The Black Power Mixtape 1967–19752011ZweedseThe Black Power Mixtape 1967–1975
Mencari Cinta: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!