Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ME BEFORE YOU (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Me Before You

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.055

Me Before You

HD
Me Before You gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 182569 stemmen
Engels · 2016 ( US ) · +13 · Drama, Romantische · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Me Before You"?

Me Before You online kijken - Louisa Clark woont in een afgelegen dorpje op het Engelse platteland. Zonder duidelijke richting in haar leven, hopt de eigenzinnige en creatieve 26-jarige van baan naar baan, voornamelijk om het hoofd boven water te houden. Haar vrolijke voorkomen wordt op de proef gesteld, wanneer ze weer eens switched van baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will Traynor, een welgestelde jonge bankier wiens leven na een ongeluk compleet is veranderd. Hij was een echte avonturier, maar zijn handicap heeft hem cynisch gemaakt en zijn levenslust is verdwenen. Lou is vastberaden hem ervan te overtuigen dat het leven zeker nog zin heeft. Samen brengen ze veel tijd door en langzaamaan merken ze dat, door al hun belevenissen, zowel hun leven als hart een richting heeft gekozen, waarvan ze beiden niet wisten dat deze bestond. U kunt Me Before You kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Me Before You (2016)

Cast: Sam Claflin, Vanessa Kirby, Emilia Clarke, Eileen Dunwoodie, Pablo Raybould, Gabrielle Downey, Henri Charles, Samantha Spiro, Brendan Coyle, Jenna Coleman, Alan Breck, Matthew Lewis, Muzz Khan, Janet McTeer en Charles Dance.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Thea Sharrock.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2016

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Me Before You

Jojo Moyes.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Remi Adefarasin.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Me Before You

Muziek gecomponeerd door Craig Armstrong.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), One Film at a Time, Sunswept Entertainment en New Line Cinema.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Me Before You

Geproduceerd door Sol Jonas MacKinlay, Alison Owen, Trent Walton, Karen Rosenfelt, Sue Baden-Powell, John Bernard en Joan Schneider.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Tanweer Alliances, New Line Cinema, Forum Hungary, Svensk Filmindustri (SF), Film1, Warner Bros. Home Entertainment, Warner Bros., Warner Bros. F.E., Warner Home Video en NOS Audiovisuais.

FILM KIJKEN Me Before You

Me Before You streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Me Before You heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Me Before You (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Me Before You met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Thea Sharrock. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 182569 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Me Before You: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!