Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MATZOURANA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Matzourana

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Matzourana

HD
Matzourana gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 134 stemmen
Grieks · 2013 ( GR ) · AL · Drama, Thriller · 89 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Matzourana"?

Matzourana online kijken - MARJORAM is een psychologisch suspense drama over een moeder-dochter relatie waarin liefde en misbruik hand in hand lijken te gaan. Anna (11) is een slim en getalenteerd kind. Mary, haar moeder, steunt Anna actief zodat ze het beste uit haar talenten kan halen. Maar plotseling begint Anna zich vreemd te gedragen, waardoor ze zichzelf in gevaar brengt. Als Anna gevraagd wordt wat er aan de hand is, beweert ze dat ze niets mankeert. Haar vreemde gedrag gaat echter door en drijft Mary tot het uiterste. Waarom gedraagt een kind, dat aan de oppervlakte gelukkig lijkt, zich zo onvoorspelbaar? Waarom heeft een moeder, die zoveel van haar kind houdt, geen idee wat er aan de hand is?. U kunt Matzourana kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Matzourana (2013)

Cast: Iosif Polyzoidis, Triandafylli Bouterakou, Natalia Dragoumi, Giorgos Giannakakos, Trifon Karatzas, Christina Mitropoulou, Maria Riskaki en Youlika Skafida.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Olga Malea.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller

2013

89 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER Matzourana

Apostolos Alexopoulos en Olga Malea.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Yiannis Daskalothanasis.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Malea Productions, Hellenic Radio & Television (ERT) en Nova.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Feelgood Entertainment.

FILM KIJKEN Matzourana

Matzourana streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Matzourana heeft een geschatte lengte van 89 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Grieks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Matzourana (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Matzourana met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Olga Malea. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 134 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Matzourana: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!