Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

MAHAPURUSH O KAPURUSH (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Mahapurush O Kapurush

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Mahapurush O Kapurush

HD
Mahapurush O Kapurush gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 60 stemmen
Bengalees · 2013 ( IN ) · AL · Komedie · 125 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Mahapurush O Kapurush"?

Mahapurush O Kapurush online kijken - Mahapurush O Kapurush is een 2013 Indiase Bengaalse komedie drama film geregisseerd door Aniket Chattopadhyay.Het verhaal omvat twee duidelijk verschillende sporen die parallel aan elkaar lopen. Als een dief inbreekt in een middenklasse appartement van een jong stel aan de ene kant van de stad, een Himalaya teruggekeerde goeroe vestigt zich voor een religieuze discours in een zakelijke magneten bungalow dezelfde nacht.Als Pada , de dief geconfronteerd met een stijve situatie, Swad Gajananda Swami door de deugd van zijn magische krachten betovert zijn discipelen en geniet van het beste van voedsel, gastvrijheid u0026amp; andere gulle aandacht.De twee incidenten zijn te ver gezocht om enige verbindingsmogelijkheden te hebben.Maar het lot heeft andere dingen in petto. Het is een kwestie van het opzetten van een act en vasthouden aan het!!!. U kunt Mahapurush O Kapurush kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Bengalees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Mahapurush O Kapurush (2013)

Cast: Bratya Basu, Lama Halder, Dipankar Dey, Rimjhim Mitra, Ritwick Chakraborty, Tanuka Bhattachariya, Locket Chatterjee, Biswanath Basu, Bhola Tamang, Koneenica Banerjee, Kanchana Moitra, Kamalika Banerjee, Sujoy Prosad Chatterjee en Supriyo Dutta.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Aniket Chattopadhyay.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

125 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Mahapurush O Kapurush

Aniket Chattopadhyay.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Mahapurush O Kapurush

Muziek gecomponeerd door Prosen Savvy en Savvy Gupta.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Reliance Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Mahapurush O Kapurush

Geproduceerd door Sanighosh Ray en Mahesh Ramanathan.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Reliance Entertainment.

FILM KIJKEN Mahapurush O Kapurush

Mahapurush O Kapurush streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Mahapurush O Kapurush heeft een geschatte lengte van 125 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Bengalees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Mahapurush O Kapurush (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Mahapurush O Kapurush met originele screenplay in Bengalees, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Aniket Chattopadhyay. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 60 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Kapurush1965BengaleesKapurush
Mahapurush1965BengaleesMahapurush
Mahapurush O Kapurush: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!