FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

MADAGASCAR (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Madagascar

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 3.057

Madagascar

HD
Madagascar gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 218655 stemmen
Engels · 2005 ( US ) · +13 · Animatie, Komedie, Avonturen · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Madagascar"?

Madagascar online kijken - Alex de leeuw is de koning van de stadsjungle: de topattractie van de Central Park Zoo in New York. Als zijn beste vrienden Marty de zebra, Melman de giraffe en Gloria het Nijlpaard, heeft Alex zijn hele leven in gevangenschap onwetend blij, goed gevoed en in een kooi met een prachtig uitzicht op het park doorgebracht. Niet tevreden met zijn leven, wordt Marty gedreven door nieuwsgierigheid en met hulp van een aantal wonderbaarlijke pinguïns, ontsnapt uit de dierentuin voor planeet, met de bedoeling terug te keren voordat het daglicht. Alex, Melman en Gloria ontdekken hun ontsnapping en besluiten om te gaan en te kijken voordat iemand zich realiseert zijn verdwijning. Zelfs in een stad als New York, maakt het de aandacht vestigen op een leeuw, een giraf en een nijlpaard wandeling in de straat zien en rijden de metro. De drie vrienden erin slagen om Marty te vinden in het Centraal Station, maar voordat ze kunnen terugkeren naar de dierentuin loscapturan en verscheept naar Afrika. De pinguïns saboteren van de cruise en de vier vrienden zijn op een strand in het exotische eiland Madagascar. Deze inheemse New Yorkers moeten leren om te overleven in het wild, is het dan wanneer je de betekenis van de uitdrukking te begrijpen " de wereld is een jungle out there" .. U kunt Madagascar kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Madagascar (2005)

Cast: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Andy Richter, Tom McGrath, Christopher Knights, Chris Miller, Conrad Vernon, Eric Darnell, David Cowgill, Stephen Apostolina en Elisa Gabrielli.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Tom McGrath en Eric Darnell.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Komedie, Avonturen

2005

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Madagascar

Mark Burton, Tom McGrath, Eric Darnell en Billy Frolick.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Animación.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Madagascar

Muziek gecomponeerd door Hans Zimmer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door DreamWorks Animation, DreamWorks SKG en Pacific Data Images (PDI).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Madagascar

Geproduceerd door Mireille Soria en Teresa Cheng.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Universal Pictures Benelux, Asmik Ace Entertainment, Forum Cinemas, United International Pictures (UIP), Universal Home Video, SBS6, Universal Pictures (Spain), DreamWorks Home Entertainment, Videosonic Arts, Film1, DreamWorks Distribution, American Broadcasting Company (ABC), 20th Century Fox Home Entertainment, Paramount en Bontonfilm.

FILM KIJKEN Madagascar

Madagascar on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Madagascar heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Madagascar (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Madagascar met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Tom McGrath en Eric Darnell. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 218655 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Penguins of Madagascar: The Movie2015EngelsThe Penguins of Madagascar: The Movie
Guitar Madagascar2014EngelsGuitar Madagascar
Island of Lemurs: Madagascar2014EngelsIsland of Lemurs: Madagascar
Penguins of Madagascar2014EngelsPenguins of Madagascar
With Love from Madagascar2014EngelsWith Love from Madagascar
Madagascar: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!