Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LUÍSES - SOLREALISMO MARANHENSE (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Luíses - Solrealismo Maranhense

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Luises Solrealismo Maranhense

HD
Luíses - Solrealismo Maranhense gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Portugees · 2013 ( BR ) · AL · Drama · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Luíses - Solrealismo Maranhense"?

Luíses - Solrealismo Maranhense online kijken - Terwijl een slang ter grootte van een eiland sluimert in de ondergrondse galerijen van de stad São Luís, worden de inwoners van São Luís geconfronteerd met surreële situaties om te kunnen blijven leven te midden van een bruut dagelijks leven, maar beseffen niet dat ze zo'n situatie meemaken. Het reële en het denkbeeldige gaan hand in hand in dit verhaal dat een beweging op gang brengt: het solrealisme. U kunt Luíses - Solrealismo Maranhense kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Portugees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Luíses - Solrealismo Maranhense (2013)

Cast: Lauande Aires, Raphael Brito, Géraldine Gauthier, Gilberto Martins en Aline Nascimento.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Lucian Rosa.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Brazilië Brazilië

Ads
PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Luíses - Solrealismo Maranhense

Geproduceerd door Keyci Martins.

FILM KIJKEN Luíses - Solrealismo Maranhense

Luíses - Solrealismo Maranhense streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Luises Solrealismo Maranhense heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Portugees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Luíses - Solrealismo Maranhense (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Luíses - Solrealismo Maranhense met originele screenplay in Portugees, geproduceerd in Brazilië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Lucian Rosa. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Luises Solrealismo Maranhense: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!